Afbudsregler

Ved afbud skal der gives besked et døgn inden aftalen – ellers afregnes der efter gældende regler – sygesikring på de offentlige regler og der skal klienten betale selv(uden tilskud) – private betalere skal afregne hele beløbet for afbestillingen.

Fordi; jeg sælger aldrig en time. Mennesker der henvender sig for psykologsamtaler, skal i et forløb. Så aflyser du – er timen tabt – og klinikken er en privat klinik. Ved aflysning blokerer du således også timen for andre som ønsker behandling. Så det økonomiske tab er enten dit eller mit og da du aflyser, bliver tabet dit. Det skulle være logisk nok (-: Derfor følger jeg de gældende regler.

Herudover er reglen, at aflyser du gentagne gange, kan jeg afslutte forløbet. Både fordi vi så ikke kan opretholde en behandlingsplan, men også fordi det betragtes som et brud på de aftaler vi som to samarbejdende parter skal indgå i en behandling.

Er du mellem 18 og 21 og henvist til gratis behandling gennem sygesikringen, skal du også selv betale ved afbud. Det offentlige betaler ikke for aflysninger. Sådan er reglerne.

Det er væsentligt, at du ved dette inden vi opstarter samtaler. Det er vigtigt, at du kommer til dine aftaler.